Keto kapsalon shoarma

Een midnightsnack van vele, maar uiteraard ook gewoon lekker als avondeten. Met dit recept maak je nu ook jouw kapsalon shoarma keto style!

 

Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor op 200 °C en pak alle ingrediënten erbij.
  2. Snij de pompoen in frietjes óf kies net als ik voor kant en klare pompoenblokjes/frietjes.
  3. Gooi de pompoenfriet in een schaal en schenk de olijfolie erbij. Voeg kruiden toe naar smaak en mix door tot alles goed bedekt is. Ik koos voor zout, peper, paprikapoeder, cayennepoeder en wat oregano.
  4. Spreid de frietjes uit over wat bakpapier op een bakplaat en plaats deze voor zo’n 30 minuten in de oven.
  5. Snijd alvast de ijsbergsla, komkommer en tomaat en gooi ze samen in een schaal. Mix hier een (koolhydraatarme) knoflooksaus doorheen of ga voor een andere dressing naar keus.
  6. Bak de shoarma in boter en zorg dat deze een beetje knapperig wordt.
  7. Pak een bord of schaal en maak een bodem van pompoenfriet, gevolgd door de shoarma en top deze af met de kaas.
  8. Plaats deze in de nog warme oven en laat de kaas smelten.
  9. Top met de salade en voeg eventueel nog wat knoflooksaus toe. Smakelijk!

Ingrediënten

  • 150 gram varkensshoarma
  • 150 gram pompoenfrietjes
  • 100 gram ijsbergsla
  • 75 gram geraspte mozarella
  • 50 gram komkommer
  • 50 gram tomaat
  • 15 ml Becel Blend Classic Omega 3
  • 10 ml Becel original

Voedingswaarde

Kcal: 688
Koolhydraten: 9,6 gram
Eiwitten: 49 gram
Vetten: 50,7 gram
Waarvan verzadigd: 18 gram
Vezels: 3 gram

keto ketogeen

Blijf op de hoogte

Laat onderstaand je gegevens achter en wij houden je op de hoogte van nieuwe blogs, recepen en de webshop.

Je bent succesvol aangemeld!