Keto recept bounty's

Keto Bounty’s

Wie kent ze niet: Bounty’s! Deze welbekende chocolade reep gevuld met kokos is altijd al een heerlijke snack geweest. En ze zijn ook nog eens makkelijk keto-proof te maken! Kokos is namelijk rijk aan gezonde vetten, het gaat met name om het vervangen van de suikers!

Voor dit recept maken we gebruik van de keto-vriendelijkere Keto Cacao, maar je kunt uiteraard ook kiezen voor reguliere chocolade vanaf zo’n 80% puur! Let dan uiteraard wel op de extra koolhydraten.

Gaandeweg kwamen we erachter dat de Bounty’s best machtig zijn! Dit recept is voor 9 grote Bounty’s, maar voel je vrij om ze zelf naar je eigen grootte of zelfs vorm te maken!

Bereidingswijze

1. Pak een beslagkom en doe hier de kokoscreme in. Laat deze voor zo’n 10-20 seconden zacht worden in de magnetron en voeg vervolgens alle overige ingrediënten voor de vulling toe. 
2. Mix met een handmixer de ingrediënten door elkaar tot er een mooie mix ontstaat. Is de mix nog te droog? Voeg dan wat extra volvette kokosmelk toe.
3. Pak een bakplaat en leg hier een vel bakpapier op. 

4. Pak met je handen wat beslag uit de kom en vorm een reep. Plaats deze vervolgens op de bakplaat en vorm eventueel verder. Doe dit tot het beslag op is!
5. Plaats de vulling voor ten minste 2 uur in de koelkast tot ze mooi hard zijn geworden.
6. Smelt 
de Keto Cacao met de kokosolie au bain-marie óf plaats deze even kort in de magnetron. (pas met deze laatste op dat de chocolade niet verbrand!)
9. Haal de repen uit de koelkast en rol ze stuk voor stuk in de gesmolten chocolade tot ze helemaal onder zitten. Laat het overtollige chocolade er even aflopen en leg ze vervolgens terug op de bakplaat. Plaats deze terug in de koelkast tot de chocolade helemaal uitgehard is. Enjoy!

Keto recept bounty's

Ingrediënten

Voor de vulling:
175 gram gemalen kokos
25 gram erythritol
½ tl vanille
200 gram gecondenseerde kokos creme
30 gram kokosolie
100 ml volvette kokosmelk (blik)

Voor de chocolade coating:
2 repen Keto Cacao
1 tl kokosolie

 

Voedingswaarde totaal

Kcal: 2310
Vetten: 235,1 gram
Waarvan verzadigd: 205,9 gram
Eiwitten: 24,4 gram
Koolhydraten: 19,4 gram
Vezels: 32 gram

Voedingswaarde per Bounty (9)

Kcal: 256
Vetten: 26,1 gram
Waarvan verzadigd: 22,8 gram
Eiwitten: 2,7 gram
Koolhydraten: 2,2 gram
Vezels: 3,6 gram

Recept gemaakt? Tag @ketofit.nl

en krijg een repost!

keto ketogeen dieet

Blijf op de hoogte

Laat onderstaand je gegevens achter en wij houden je op de hoogte van nieuwe blogs, recepen en de webshop.

Je bent succesvol aangemeld!

Pin It on Pinterest

Deze website maakt gebruik van cookies om jou te voorzien van de beste gebruikerservaring. Door te klikken op de button ga je akkoord met deze cookies.