Over KetoFit

Hi, mijn naam is Antonie Bartels, oprichter van KetoFit. Nadat ik zelf ongeveer een jaar bezig ben geweest met alles te leren rondom een ketogeen dieet én zelf het dieet sinds begin 2018 volg, wil ik graag mijn kennis delen. Waar een ketogeen dieet in Amerika inmiddels heel groot aan het worden is, is het in Nederland nog relatief nieuw en onbekend. Dat moet anders.

De wetenschap én de daadwerkelijke ervaringen hebben namelijk al meerdere malen aangetoond dat een ketogeen dieet ongelooflijk veel voordelen kan bieden ten opzichte van een standaard voedingspatroon of dieet. Makkelijk afvallen, meer energie, beter kunnen nadenken en presteren. En dat lijstje is nog vele malen langer. Met KetoFit wil ik deze informatie voor jou beschikbaar stellen door het schrijven van teksten, blogs en recepten. Hierin streef ik ernaar wetenschap te combineren met simpelheid, zodat jij beschikt over de meest toegankelijke en onderbouwde kennis.

Contactinformatie

KETOFIT B.V.
KVK: 75530430
BTW: NL860314261B01

keto ketogeen dieet

Blijf op de hoogte

Laat onderstaand je gegevens achter en wij houden je op de hoogte van nieuwe blogs, recepen en de webshop.

Je bent succesvol aangemeld!

Pin It on Pinterest

Deze website maakt gebruik van cookies om jou te voorzien van de beste gebruikerservaring. Door te klikken op de button ga je akkoord met deze cookies.