Keto goede voornemens

Goede voornemens: Ik ga….

Een nieuw jaar en dat betekent vaak nieuwe uitdagingen en goede voornemens. Er zijn veel mensen die jaarlijks met zichzelf hier afspraken over maken. Heb jij nog goede voornemens?

Afvallen

Met stip op nummer 1 komt altijd het afvallen. Zeker zo net na de feestdagen, wanneer je net hebt genoten van al het lekkere eten en je al een tijdje niet beach-body-ready hoefde te zijn, is dit extra aan de orde. Er zijn vele verschillende opties om dit te realiseren. Beter letten op wat je eet, meer gaan bewegen etc. Belangrijk is uiteindelijk dat je meer verbrand dan dat je eet. Een ketogeen dieet kan hier op verschillende manieren aan bijdragen. De belangrijkste is dat je lichaam bij een ketogeen dieet overschakelt op vetverbanding. Je krijg geen koolhydraten meer binnen en je lichaam gaat aan de slag met het vet dat jij o zo graag wilt verliezen.

Spiermassa bouwen

Eentje die je meer bij mannen hoort is het bouwen van spiermassa. Deze ligt een beetje in het verlengde van beginnen met sporten. Zeker als je net begint kun je redelijk makkelijk wat spiermassa bij winnen. Ben je wat getrainder? Dan kan dit iets lastiger zijn. Belangrijk is in ieder geval dat je jezelf goed verdiept in de oefeningen die je doet en in welke volgorde dat je ze doet. Zo voorkom je blessures én kun je het meeste uit je training halen.
Om je spiermassa op te bouwen is je voeding heel belangrijk. Ook hierin kan een ketogeen dieet bijdragen aan jouw gewenste resultaten. Zo zorgt een ketogeen dieet er bijvoorbeeld voor dat je vrijwel altijd energie hebt, maar ook werkt het spierbeschermend en spieropbouwend, doordat het de afbraak van eiwitten tegengaat. (1)

Vele verschillende

Er zijn natuurlijk nog tal van andere opties. Zo zijn er mensen die willen stoppen met roken, mensen die op zoek gaan naar een nieuwe baan, minder willen drinken en ga zo maar door. Helaas vallen er veel mensen al binnen een of twee weken door de mand, omdat ze misschien te radicaal stoppen of er toch niet zo achter stonden op het moment van afspreken. Belangrijk voor jezelf is het vooraf duidelijk formuleren waarom je dit wilt bereiken. Daarna kun je met jezelf afspreken hoe je dit aan gaat pakken. Stop je ineens out-of-the-blue? Of ga je toch in kleinere stapjes afbouwen?

De beste wensen

Graag wens ik jou het allerbeste voor 2019 en dat je al je persoonlijke doelen mag behalen! Ik hoop dat het een mooi jaar voor je wordt en dat je bovenal gezond bent, wordt en blijft! Ben je benieuwd of een keto dieet jou kan helpen? Dan kun je met al je vragen altijd terecht via de Instagram-pagina of via info@ketofit.nl.

Antonie Bartels

Antonie Bartels

Oprichter KetoFit

Mijn naam is Antonie Bartels, oprichter van KetoFit. Ruim een jaar geleden ben ik begonnen met een keto dieet en dat leverder mij direct onwijs veel voordelen op. Van snel vetverlies tot een verbeterde stemming en energieniveau. Waar een ketogeen dieet in Amerika inmiddels heel groot aan het worden is, is het in Nederland nog relatief nieuw en onbekend bij de massa. Dat moet anders. De kracht van een ketogeen dieet kan voor veel mensen van toegevoegde waarde zijn en ik wil daarbij helpen!
keto ketogeen dieet

Blijf op de hoogte

Laat onderstaand je gegevens achter en wij houden je op de hoogte van nieuwe blogs, recepen en de webshop.

Je bent succesvol aangemeld!

Deze website maakt gebruik van cookies om jou te voorzien van de beste gebruikerservaring. Door te klikken op de button ga je akkoord met deze cookies.