Blogs

Ketose: Gevaarlijk?!

Ketose wordt vaak verward met ketoacidose. Ketose is echter niet gevaarlijk! Ketoacidose is wel gevaarlijk, maar komt alleen voor bij diabetici en niet bij een ketogeen dieet.

Lees meer

Targeted ketogeen dieet

Een targeted ketogeen dieet is een variatie op het standaard keto dieet. Door rondom je workout extra koolhydraten te consumeren geef je jouw prestaties een boost!

Lees meer

Cyclisch ketogeen dieet

Een cyclisch ketogeen dieet kan worden ingezet om de sportprestaties te verbeteren. Wat is het precies en is het iets dat jij ook toe moet passen?

Lees meer

Keto vs. Paleo

Keto en Paleo, ze lijken best veel op elkaar. Beide koolhydraatarm, rijk in vetten en gezonde voedingsmiddelen. Maar, wat zijn precies de verschillen? Kan ik ze combineren? Je leest het in deze nieuwe blog!

Lees meer

Keto & Spieren

Kun je spieren bouwen op een keto dieet? Een heel controversieel topic, waar sommige hun twijfels bij hebben. Echter zijn koolhydraten zelf niet anabool! Lees hier hoe een keto dieet bij kan dragen aan spieropbouw.

Lees meer

Goede en slechte vetten

Tijdens een keto dieet bestaat je voedingsbron grotendeels uit vetten. Welke vetten zijn nu eigenlijk je vriend? En welke je vijand? Misschien zijn verzadigde vetten wel niet zo slecht als er altijd gedacht werd!

Lees meer

Goede voornemens

Met een nieuw jaar komen goede voornemens. Met stipt op 1 staat altijd afvallen, bij mannen vaak gevolgd door spiermassa bouwen of fitter worden. Een ketogeen dieet kan hierbij helpen!

Lees meer

To cheat or not to cheat?

Tijdens de feestdagen is het belangrijk om te genieten met je dierbaren. Doe je dit keto of niet-keto? Dat en 5 tips om de schade van je cheats te beperken als je toch even van je keto dieet afwijkt!

Lees meer

Blijf op de hoogte en meld je aan voor de nieuwsbrief!

keto ketogeen dieet

Blijf op de hoogte

Laat onderstaand je gegevens achter en wij houden je op de hoogte van nieuwe blogs, recepen en de webshop.

Je bent succesvol aangemeld!