ketogeen jaaroverzicht 2019

Een terugblik op een ketogeen 2019

2019 is weer voorbijgevlogen en wat zijn er onwijs veel (mooie!) dingen gebeurt! Dat betekent: tijd voor een terugblik! We zetten de mooiste ontwikkelingen, de meestgelezen blogs en lekkerste recepten voor je op een rij.

De groei van een ketogeen dieet

Waar een ketogeen dieet de afgelopen jaren langzaam aan bekendheid won, is het dit jaar enorm sterk gegroeid. Zo kwam het dieet steeds vaker in het nieuws, niet altijd positief, soms helaas ook (onterecht) negatief. Zo kwam bijvoorbeeld naar buiten dat er in het peloton bij het wielrennen veel teams aan het experimenteren waren met exogene ketonen. Maar ook bij programma’s als Radar kwam een ketogeen dieet aan bod als mogelijke behandelwijze bij mensen met Diabetes.

Uiteraard staat de wetenschap ook niet stil en zijn er het afgelopen jaar weer een paar mooie onderzoeken uitgekomen en gestart. Zo kwam er bijvoorbeeld onlangs nog een onderzoek uit waaruit bleek dat een ketogeen dieet mogelijk ook kan helpen tegen de griep! Aan de andere kant zijn er bijvoorbeeld ook weer studies gestart die in de toekomst meer informatie moeten bieden over de mogelijke behandeling van kanker.

De groei van KetoFit

Daarnaast zijn er voor ons ook een paar mooie ontwikkelingen geweest. Zo sloten we vorig jaar Instagram af met een paar honderd volgers, maar zijn we inmiddels de 3000 gepasseerd! Onze website

Daarnaast openden de shop later dit jaar ook eindelijk de deuren! Inmiddels zijn er langzaam wat leuke producten bijgekomen. De start is gemaakt, maar nog lang niet waar we willen zijn! En daarom hebben we voor 2020 nog wat leuke dingen in petto, maar daar kunnen we uiteraard nog niet te veel van verklappen;)

De meest gelezen blogs

Inmiddels heel wat blogs verder, met hieronder de meest populaire van 2019. Tips voor een goede start, tips voor als je niet meer afvalt én een veelbesproken onderwerp: keto & alcohol! 

De populairste recepten

Ook dit jaar zijn er weer wekelijks nieuwe recepten uitgekomen. De favorieten? Fathead pizza, wolkenbroodjes en koolraap friet! Klik op de onderstaande afbeeldingen om direct naar de recepten te gaan. 

Fijne feestdagen!

Wij wensen je alvast fijne feestdagen, een prettig uiteinde en een goed, gelukkig, ketogeen 2020! Dat je al je persoonlijke doelen mag behalen en je veel tijd en liefde mag delen met je naasten.

Wij willen je bedanken voor het volgen dit jaar en kijken er naar uit om je in 2020 weer te helpen met meer informatie, recepten en producten.

Ben je nog op zoek naar inspiratie voor het kerstdiner? Ontvang dan nu dit gratis 3-gangen kerstmenu! Ga je toch cheaten? Dan vind je hier tips hoe je het best de schade kunt beperken.

Tot volgend jaar!

 

Antonie Bartels

Antonie Bartels

Oprichter KetoFit

Mijn naam is Antonie Bartels, oprichter van KetoFit. Begin 2018 begon mijn keto journey. Na een half jaar verdiepen nam ik de stap om te beginnen met een ketogeen dieet en dit bracht me direct onwijs veel voordelen. Van snel vetverlies tot een verbeterde stemming en energieniveau. Waar een ketogeen dieet in Amerika inmiddels heel groot aan het worden is, is het in Nederland nog relatief nieuw en onbekend bij de massa. Dat moet anders. De kracht van een ketogeen dieet kan voor veel mensen van toegevoegde waarde zijn en ik wil daarbij helpen!

keto ketogeen dieet

Blijf op de hoogte

Laat onderstaand je gegevens achter en wij houden je op de hoogte van nieuwe blogs, recepen en de webshop.

Je bent succesvol aangemeld!

Pin It on Pinterest

Deze website maakt gebruik van cookies om jou te voorzien van de beste gebruikerservaring. Door te klikken op de button ga je akkoord met deze cookies.